Servis

/Servis
Servis2019-11-11T18:10:11+00:00

Prilikom opremanja vešeraja i izbora opreme prvi kriterijumi su pouzdanost, kvalitet i garancija. Na tržistu se mogu naći razni brendovi i proizvođači. Glavni faktori koji izdvajaju najbolje su zastupljenost na svjetskom tržištu, reference korisnika i tradicija postojanja.

Druga, ne manje bitna stavka je servis. Kao i u svakoj industriji brzo i efikasno otklanjanje kvara dostupnost rezervnih djelova i ponovno puštanje u rad mašina ključni su faktori održivosti i isplativosti.

Vrijeme izlaska servisera, lager rezervnih djelova, vrijeme kao i naravno kvalitetNakon izbora opreme Kupovina i opremanje vešeraja prvi je korak kvalitetne opreme i pravog izbora opreme, pozicioniranja za vešeraje kvalitetne opreme servis, brzo i efikasno otklanjanje kvarova i originalni rezervni djelovi najbitnije su stvari kod

Wash & Dry Company doo, kao ovlašćeni zastupnik Speed Queen USA profesionalne opreme za veseraje (www.speedqueen.com ) pruža servisnu podršku i nabavku originalnih rezervnih djelova.

Veliki lager rezervnih djelova omogućava nam da u većini slučajeva, po izlasku i defektaži otklonimo kvar i puštimo opremu u rad.

Vrijeme izlaska servisera po prijavi od 24h jedan je od glavnih aduta.

Sertifikovani i obučeni serviseri u najkraćem roku otk

Riječ je o kompaniji sa neporecivim, istoriski dokazanim performansama i pouzdanošću. Ulaganjem u Speed Queen opremu postajete član globalne mreže koja pruža sveobuhvatnu uslugu i podršku. Sertifikovani distributeri Vam mogu pomoći u svakom aspektu opremanja vešeraja, od konsaltinga pri planiranju, projektovanja, podrške, servisa i održavanja opreme.

Dočekajte spremni predstojeću sezonu, opremite ili dopunite postojeće kapacitete sa nekom od mašina iz naše ponude. Poluprofesionalni program visokog kvaliteta idealan je za manje hotele, motele, spa centre, restorane, kinike… a profesionalna oprema kao najbolje rješenje za velike hotele, bolnice, vrtiće, samousužne vešeraje, farmaceutsku imesnu industriju. Tu su Speed Queen mašine za pranje sa viskokom i niskom centrifugom, efikasne sušare (spratni modei za uštedu prostora, valjci za peglanje a ponudu dopunjuju Italijanske ROTONDI GROUP prese i profesionalne pegle.

Po izboru opreme dobijate servis od strane sertifikovanih majstora, izlazak u najkraćem roku, originalne rezervne djelove i mogućnost izbora garancije.

Wash & Dry Company doo, Podgorica pored prodaje posjeduje uslužni veseraj sa Speed Queen opremom i nudi uslugu održavanje higijene tekstila na teritoriji Crne Gore. Brojne reference i zadovoljni korisnici garancija su za vrhunski kvalitet i povoljne uslove. Vešeraj velikog kapaciteta zadovoljiće Vaše sezonske potrebe uz poštovanje dogovorenih termina preuzimanja i dopremanja, te profesionalni odnos.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva eventualna pitanje, prezentacije, preporuke i svaki vid poslovne saradnje