Usluge

/Usluge
Usluge2019-12-06T15:15:59+00:00

Wash & Dry Company doo bavi se uslužnim pranjem, sušenjem i peglanjem veša. Pod tim se podrazumijeva pranje tekstilnih predmeta, koji ne moraju biti tretirani metodom hemijskog čišćenja. Mi smo uslužna perionica za fizička i pravna lica.

Usluga je kompletna: Najviše 24 sata protekne od trenutka kada dođemo, do kada veš uredno složen, zapakovan i mirišljav, vratimo na Vašu adresu. Naravno, moguće je, po volji, opredeliti se samo za jednu od usluga (pranje, sušenje ili peglanje).
Termini preuzimanja i isporuke se usklađuju sa Vašim slobodnim vremenom i obavezama. Mi smo poslovično tačni i u minut..
Svakog meseca, naš servis za Vas priprema mala iznenađenja u obliku poklon pranja, sinženja na pojedine usluge i raznih drugih poklona kao što su mirišljave jelkice za ormane, razne vrste popusta i sl.
Vešeraj Wash & Dry Company doo  je mlada firma. Nastali smo Podgorici 2007. godine i razvijamo se polako i strpljivo u duhu malog porodičnog biznisa. Sadašnje reference i stranke koje smo okupili kao naše korisnike, potvrdjuju nam da smo na pravom putu da postanemo pravi podgorički brend. Naši korisnici su prepoznali kvalitet koji pružamo, a mi smo zacrtali da su tačnost i postojanost odlike koje se cijene i u mnogo razvijenijim zapadnim društvima. Trudimo se da ispunimo sve zahtjeve koje pred nas stavljaju naši korisnici, odužujući im se, na taj način, za vjernost i poverenje koje su nam podarili.

PREUZIMANJE:

U procesu usluge koju pružamo je preuzimanje Vaše robe sa kućne ili naznačene adrese. Time ćete ušteđeti dragoceno vreme koje bi, u slučaju donošenja veša kod nas ili bilo gdje drugdje, proveli u prevozu. Naši zaposleni, veoma brzo naći će se na Vašoj adresi nakon dogovora i poštedeti Vas suvišnog posla.

PRANJE VEŠA:

U procesu pranja i sušenja veša koriste se profesionalne i poluprofesionalne mašine , prepoznatjlive po kvalitetu svuda u svetu. Poslovna politika firme je – nema miješanja veša korisnika!.
Naravno, da je nemoguće odrediti tačno koliko veša staje u koju mašinu. Uslovi su različiti, počev od strukture veša koji se pere (materijali), preko boja komada, pa do zaprljanosti veša. Mnogi ljudi i ne znaju da se jako zaprljan veš ne pere u prepunjenoj mašini, jer mu je potreban prostor da se opere. U svakom slučaju, posebna pažnja se, prije pranja, obraća na razvrstavanje veša: po vrsti tkanine, boji, veličini… Kod šarenog veša za kućnu upotrebu se rukovodimo isključivo deklaracijama koji svaki komad garderobe ima na sebi. U našem poslu se nailazi na širok dijapazon mrlja. U najvećem broju slučajeva mi ih uspješno otklanjamo.

Ipak, moramo se ograditi. Mnogi očekuju da mrlje koje su stare i višestruko opeglane mogu da nestanu odredjenim tretmanima. Jednostavno je objasniti zašto je to nemoguće: veš mašine peru na maksimalno 95 stepeni celzijusa, dok neke pegle rade na preko 200 stepeni! Tako termički obradjenu fleku nemoguće je skinuti, pa ni najsavremenijim hemijskim preparaima, koje mi koristimo.

Takođe, Vaš tekstil koji ste dali na pranje, obazrivo centrifugiramo. Zavisno od vrste materijala, biramo broj obrtaja centrifuge.
Izbor preparata je na vama. Ukoliko se odlučite za našu “klasičnu” ponudu, Vaš veš će biti tretiran i opran Arijelom i Lenorom (uglavnom plavim). Stolnjaci, nadstolnjaci, salvete i ostali artikli koji se upotrebljavaju u restoranima se, po želji štirkaju, kao i komadi veša fizičkih lica. Ukoliko se odlučite za posebne preparate, i oni su sastavni dio naše usluge, I koristimo ih u prethodnom dogovoru sa Vama.

Naše mašine su brže, veće i peru kvalitetnije od Vaših kućnih aparata. Prostom računicom se može doći do zaključka da je pranje kod nas isplatljivije i kvalitetnije nego pranje kod kuće.

Garantujemo lakše, brže , bolje, mekše, čistije i glatkije
jer kosristeći najbolje detredžente i omekšivače mi posao obavljamo umjesto vas.
• Perionica Wash & Dry Company doo za vas obavlja kompletan proces higijene veša a dodatno i uslugu preuzimanja i dostave na kućnu adresu u roku od 24h.
• Naše usluge uveliko koriste studenti, mnogočlane porodice i poslovni ljudi. Takođe, medicinske ustanove i klinike, restorani i hoteli.
• Peglanje veša se obavlja profesionalnim peglama na paru i na daskama sa jakim vakuumom koje pomažu DA vaš veš- posteljina, košulja, haljina i svaki dr. odevni predmet budu perfektno opeglani

Wash & Dry Company doo posluje koristeći najkvalitetnije mašine, deterdžente i omekšivače u skladu sa savremenim normama zaštite životne sredine.

Osim kapacitetom od 1600 kg opranog veša po danu i iskustvom naših radnika, kvalitet naše usluge garantovan je i najkvalitetnijim sredstvima za pranje, izbeljivanje, skidanje fleka i omekšavanje veša.

U mašinama različitog kapaciteta (7 kg,15 kg, 25 kg, 42 kg) veš se za svakog klijenta posebno razvrstava po vrsti tkanine, zaprljanosti, načinu obrade fleka koje se ne mogu oprati u normalnom procesu pranja.

U radu  Wash & Dry Company obavezno je poštovanje procedura pranja, sušenja, peglanja, slaganja i dostave veša, kao i dezinfekcije mašina.

Stoga je naša usluga jednako profesionalna za svakog klijenta.

Veš se dostavlja u posebnim PVC folijama, vozilima Wash & Dry Company u dogovorenoj dinamici, a u skladu sa potrebama klijenta.

Brojni zadovoljni klijenti potvrda su kvaliteta naše usluge.